Два дни след жестокия инцидент, при който пиян шофьор помете и

...
Два дни след жестокия инцидент, при който пиян шофьор помете и
Коментари Харесай

Слави Трифонов с трогателен пост за убитите на пътя деца

Два дни след жестокия случай, при който пиян водач опустоши и умъртви 15-годишно дете на пешеходна пътека в София, водачът на ИТН Слави Трифонов написа прочувствен пост във Facebook.

Ето обявата на шоумена:

" Много ме натъжи следващото ликвидиране на дете на пешеходна пътека. Всъщност, аз съм подобен, че когато естествените хора изпитват горест, аз изпитвам гняв. И, с цел да не става доста персонално, ще ви кажа, че се пробвам да измисля всевъзможни разновидности, с които да оказа помощ това да спре. От всички градове да се опаковат с камери до брутални закони, които да плашат и санкционират причинителите на сходни закононарушения. Дали това ще помогне, не знам. Опитвам се да върша, каквото мога с моите благоприятни условия. Но истината е, че има част от нашите съграждани, които очевидно не имат възприятие за отговорност, състрадателност и морал и не знам по какъв начин да ги спрем. Явно е въпрос на нрав. А по какъв начин се стопира нещо, което към този момент е създадено… нямам отговор, само че несъмнено, би трябвало да се борим. Всички. Кой с каквото може. И денят е тъмен, и лятото си отива, общо взето тъжна работа. Искам да ви пусна една ария, доста пъти сме я изпълнявали с " Ку-Ку бенд ” и с Деси Добрева, и с Нели Петкова, и с Невена Цонева, само че в този момент ще ви я пусна в оригинал, по този начин както я извършва Лили Иванова. А тя, я пее удивително и извънредно прочувствено. Помислете си, до момента в който я слушате, за всички деца избити по пътищата на България, за които лятото към този момент няма да пристигна ".

Припомняме, че кръвните проби на 37-годишния водач, умъртвил детето на пешеходна пътека в центъра на София, са удостоверили съществуването на над 2 промила алкохол. Според прокуратурата лидерът е разчитал на шанса и на случайността и не е подхванал никакви дейности за вероятно попречване на ПТП, ето за какво прокурорът е решил, че действието е осъществено при възможен предумисъл. Законът планува наказание лишаване от независимост от 10 до 20 години, ако съдът го самопризнание за отговорен – лишаване от право да ръководи МПС до живот. Към момента водачът е задържан до 72 часа.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР